Lubuk Baja, Batam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Lubuk Baja

Peta lokasi Kecamatan Lubuk Baja
Provinsi Kapuloan Riau
Kutha Batam
Jembar wewengkon 10,8 km²
Cacah pedunung 54.680 jiwa (2001)
 - Kapadhetan 5.063 jiwa/km²
Desa/kelurahan 5

Lubuk Baja iku sawijining kecamatan ing Kutha Batam, Kapuloan Riau, Indonésia sing dumadi saka 5 kelurahan:

  • Kelurahan Batu Selicin
  • Kelurahan Lubuk Baja Kota
  • Kelurahan Kampung Pelita
  • Kelurahan Pangkalan Petai, dan
  • Kelurahan Tanjung Uma.

Cithakan:Lubuk Baja, Batam

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lubuk_Baja,_Batam&oldid=846109"