Louis Renault

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Louis Renault

Louis Renault (Autun, 21 Mei 1843Barbizon, 8 Februari 1918) inggih menika hakim kaliyan pendidik Perancis ingkang sesarengan kaliyan Ernesto Moneta angsal Bebungah Perdamaian Nobel amargi sampun nyengkuyungi konferensi perdamaian wonten den Haag. Nalika taun 1901 piyambakipun anggota saking Académie des sciences morales et politiques.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Louis_Renault&oldid=864883"