Lotèk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gado-gado in Jakarta.JPG

Lotèk iku salah sawijiné panganan saka Indonésia sing isiné ana jinis-jinisé janganan sing digodhog, dicampur dadi siji kang diwènèhi bumbu kacang kang dialusaké lan ditambahi sambel kacang. Masakan iki amèh padha karo gadho gadho nanging gadho-gadho biasané diladèkaké nganggo endhog lan kadhangkala nganggo irisan témpé.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lotèk&oldid=831014"