Lombardo Boyar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lombardo Boyar (lair ing Amerika Serikat, 1 Desember 1973; umur 40 taun)) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lombardo_Boyar&oldid=874829"