Logroño

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi kutha
Paseo del Príncipe de Vergara

Logroño kuwi kutha kang dumunung ing Spanyol bagéan lor. Pedunungé watara 152.641 jiwa (2011).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Logroño&oldid=812973"