Logo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Logo iku tandha gambar utawa èmblem sing lumrahé kanggo urusan komersial, organisasi, lan wong pribadhi kanggo biyantu lan promosi supaya wong-wong padha ngerti. Logo bisa mligi gambar thok utawa dironcé karo jeneng organisasi kasebut (lumrah kasebut logotype utawa wordmark).

[[kategori:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Logo&oldid=869007"