Llullaillaco

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Llullaillaco[sunting | sunting sumber]

Llullaillaco inggih punika salah satunggaling Stratovolcano ingkang papanipun menggen wonten ing watesan antawisipun Argentina Provinsi Salta kaliyan Chili. Gunung punika papanipun wonten ing Puna de Atacama, tlatah kanthi pucuk vulkanik ing inggil sanget wonten ing dataran tinggi Atacama, minangka papan ingkang garing wobteb ing donya.[1]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)[1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Llullaillaco&oldid=731260"