Lidzbark Warmiński

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lidzbark Warmiński
POL Lidzbark Warmiński COA.svg
Lambang Lidzbark Warmiński
POL Lidzbark Warmiński map.svg
Lokasi Lidzbark Warmiński
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lidzbark Warmiński
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Lidzbark Warmiński (Jerman Heilsberg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.