Leuwiliang, Bogor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Leuwiliang
Kabupaten
Bogor
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Leuwiliang iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Bogor, Jawa Barat.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Desa-desa neng kecamatan iki antarane:

  1. Desa ...


Bali menyang: Kabupaten Bogor
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leuwiliang,_Bogor&oldid=817493"