Leszno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Leszno
POL Leszno COA.svg
Lambang Leszno
POL Leszno map.svg
Lokasi Leszno
Katrangan cekak
Provinsi:
Jembar: ... km²
Pedunung: 63.787 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Leszno
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...
2013-01 Leszno 01.jpg

Leszno (Jerman Lissa) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 63.787 jiwa.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leszno&oldid=817910"