Leskovac

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Leskovac
Лесковац
—  City  —

Flag
Location of the municipality of Leskovac within Serbia
Coordinates: 43°00′N 21°57′E / 43°N 21.95°E / 43; 21.95
Negara Serbia
Distrik Jablanica
Padunungan 144
Pamaréntahan
 • Mayor Slobodan Kocic (DS)
Wewengkon[1]
 • Municipalitas 1.025 km2 (396 sq mi)
Populasi (2002 census)[2]
 • Kutha 94.758
 • Municipal 167.252
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 16000
Kodhe area +381 16
Car plates LE
Website www.cityofleskovac.org

Leskovac (Aksara Sirilik Serbia: Лесковац) iku kutha lanmunisipal ing Serbia sisih kidul. Kutha iki minangka pusar administrasi saka Dhistrik Jablanica ing Serbia. Miturut data sènsus taun 2002, pedunung ing kutha iki ana 94,758 jiwa, lan ing munisipal gunggung 167,252 jiwa.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/Zip/OG2006webE.zip.
  2. ^ (in Serbian) Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima. Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Kabupatèn lan kutha ing Serbia Flag of Serbia.svg

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leskovac&oldid=883750"