Leeteuk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Leeteuk

Latar wuri
Alias Leeteuk
Lair 1 Juli 1983 (umur 31)
Asal Seoul, Koréa Kidul
Génré K-pop, Dance-pop
Taun aktif 2005-sapunika
Label SM Entertainment
Magepokan karo Super Junior
SM Town


Leeteuk (이특) yaiku leader (ketua) personil boyband super Junior saking Korea Kidul. Jeneng asline yaiku Park Jung So (박정수), nanging nama artise yaiku Leeteuk kang nduweni arti "Spesial". Jenenge diganti amarga kembar karo namane artis veteran Park Jung Soo.[1]

Leeteuk ngelakoni operasi mripat amarga kecelakaan. Sakliyane nyanyi, Leeteuk uga dadi pranata acara ana ing acara musik DJ lan program Detva (acara paling terkenal ing Korea).[2]


Profil Leeteuk[sunting | sunting sumber]

Profil saking Leeteuk yaiku:

  1. Asma asli: Park Jung Soo
  2. Asma artis: Leeteuk (Spesial)
  3. Damel: Penyanyi, Aktor, Pranata Acara
  4. Tanggal lair: 1 Juli 1983
  5. Papan lair: Seoul, Korea Kidul
  6. Kebangsaan: Republik Korea
  7. Dhuwur: 178 cm
  8. Gol. Gethih: A
  9. Zodiak : Cancer
  10. Pendidikan : Universitas Chung Woon
  11. Agensi : SM Entertainment
  12. Twitter : http://twitter.com/#!/special1004[2]

Acara TV Saka Leeteuk[sunting | sunting sumber]

Acara TV saka Leeteuk yaiku:

  1. The Women of Our Home (KBS1 2011 Cameo)
  2. All My Love (MBC, 2010-2011 Cameo)
  3. Dream High (KBS, 2011 Cameo Episode 13)
  4. All About Eve (MBC, 2000 Cameo)
  5. We Got Married (MBC, 2011) karo Kang Sora
  6. Hello Baby! - Season 4 (karo SISTAR) (KBSJoy, 2011)
  7. Super Junior Foresight (MBC, 2010-2011)
  8. Strong Heart (SBS, 2010-2011)
  9. Star King (2009-2011)[2]


Film saka Leeteuk[sunting | sunting sumber]

  1. Attack On The Pin-Up Boys (2007)

Awards[sunting | sunting sumber]

  1. Best Newcomer Award (Variety) lewat Star King dan Strong Heart (2009 )
  2. Excellence Award dalam bidang talk show lewat Strong Heart (2011).[1]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (id)www.selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 08 Juni 2012)
  2. ^ a b c (id)www.koreanmaniac.com(dipuntingali tanggal 08 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leeteuk&oldid=833740"