Ledhok, Sambong, Blora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Ledok, Sambong, Blora)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Ledhok

Peta lokasi Désa Ledhok
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kecamatan Sambong
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Ledhok (panulisan jroning Basa Indonesia: Ledok), iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Sambong, Kabupatèn Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]