Laurens Reael

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Laurens Reael

Laurens Reael (Amsterdam, 22 Oktober 1583 – idem, 1637), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping telu. Dhèwèké maréntah antara taun 16151619.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Gerard Reynst
Gubernur-Jenderal Hindia-Belanda
1615-1619
Diganti déning:
Jan Pieterszoon Coen
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Laurens_Reael&oldid=804600"