Lau, Maros

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Lau

Peta lokasi Kecamatan Lau
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Maros
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Lau iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Maros provinsi Sulawesi Kidul.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Maros
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lau,_Maros&oldid=811452"