Lambangan, Undaan, Kudus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Lambangan

Peta lokasi Désa Lambangan
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kudus
Kecamatan Undaan
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Lambangan, iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Undaan, Kabupatèn Kudus, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]