Labuan, Pandeglang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Labuan

Peta lokasi Kecamatan Labuan
Provinsi Banten
Kabupatèn Pandeglang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Labuan iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Pandeglang, Banten, Indonésia.

Tapel wates[sunting | sunting sumber]

ing sisih lor karo: Kecamatan Carita
ing sisih kidul karo: Kecamatan Pagelaran
ing sisih kulon karo: Selat Sunda
ing sisih wétan karo: Kecamatan Jiput

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  1. Banyubiru
  2. Banyumekar
  3. Caringin
  4. Cigondang
  5. Karanganyar
  6. Labuan
  7. Rancateureup
  8. Sukamaju
  9. Teluk Pejamben


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Labuan,_Pandeglang&oldid=806420"