La Balanguera

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

La Balanguera iku lagu kabangsané Kapuloan Balear. Kapuloan Balear iku bagéan saka negara Spanyol.

Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=La_Balanguera&oldid=812442"