L'Aquila

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pojok kutha L'Aquila
Coat of Arms of L'Aquila, Italy.svg

L'Aquila kuwi jeneng kutha ing Italia. Dunungé ing bagéan wétan, yakuwi ing Region Abruzzo, Provinsi L'Aquila, Italia. Ana ing taun 2005, kutha iki nduwèni pedunung 71.989 jiwa (2005) lan jembar wewengkon 466,87 km². Kutha iki minangka ibukutha Region Abruzzo.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

L'Aquila duwé kembaran:

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=L%27Aquila&oldid=868997"