Lądek-Zdrój

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lądek-Zdrój
POL Lądek-Zdrój COA.svg
Lambang Lądek-Zdrój
POL Lądek-Zdrój map.svg
Lokasi Lądek-Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia Hilir
Jembar: 20,15 km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lądek-Zdrój
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...
Lądek-Zdrój (2005)
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Lądek Zdrój (Jerman Bad Landeck) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lądek-Zdrój&oldid=817952"