Kyuhyun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cho Kyuhyun

Latar wuri
Alias Cho Kyuhyun
Lair 3 Februari 1988 (umur 26)
Asal Seoul, Koréa Kidul
Génré K-pop, Dance-pop
Taun aktif 2006-sapunika
Label SM Entertainment
Magepokan karo Super Junior
SM Town
Situs wèb http://www.daum.net
Cho Kyuhyun
Hangeul 조규현
Hanja 趙圭賢
Alih Aksara sing disampurnakaké Jo Gyuhyeon
McCune–Reischauer Cho Kyuhyŏn


Cho Kyuhyun (조규현) yaiku penyanyi, aktor lan pranata acara tivi sing asale saka Korea Kidul. Kyuhyun menika salah siji member boyband K-Pop Super Junior lan sub grup, Super Junior-M lan Super Junior K.R.Y. Kyuhyun saiki wis lulus saka Kyunghee University Korea jurusan Post-Modern Music.[1]

Sakdurunge gabung karo Super Junior, Kyuhyun juara telu ana ing acara CHIN CHIN SINGING COMPETITION taun 2003. Kyuhyun debut dadi member kaping-13 Super Junior tanggal 27 Mei 2006 ing SBS I-CONCERT.[1]


Profil Kyuhyun[sunting | sunting sumber]

Profil saking Kyuhyun yaiku:

  1. Asma : Kyuhyun
  2. Asma Asli : Cho Kyuhyun
  3. Asma (Cino)  : Zhao Kui Xian
  4. Tanggal Lair : 3 Februari 1988
  5. Papan Lair : Seoul, Korea Selatan
  6. Dhuwur : 180 cm
  7. Bobot : 68 kg
  8. Golongan gethih: A
  9. Pendidikan : Sekolah Menengah Shinchung, Sekolah Perguruan Tinggi Yumkwang, Universitas Kyunghee
  10. Group : Super Junior K.R.Y., Super Junior-M
  11. Cyworld : sneezes
  12. Fancafe : http://cafe.daum.net/aekyu
  13. Twitter : http://twitter.com/GaemGyu[2]

DISKOGRAFI[sunting | sunting sumber]

Sakliyane dadi member Super Junior, Kyuhyun uga wis medalake tembang solo lan duet, yaiku:

  1. 7년간의 사랑 (Seven Years of Love - 2009)
  2. Happy Bubble (Bersama Donghae Super Junior - 2009)
  3. Listen to You, ost drama PASTA (2010)
  4. 희망은 잠들지 않는 꿈, ost drama BAKER KING, KIM TAK GOO (Hope is A Dream That Never Sleeps - 2010)
  5. The Way to Break Up, ost drama POSEIDON (2011)
  6. Late Autumn (2011)[1]
  7. Love Dust (2013) 황성제 Project 슈퍼히어로 2nd Line Up


FILMOGRAFI[sunting | sunting sumber]

"TV"

  1. 2006 - [SBS]] SUPER JUNIOR FULL HOUSE
  2. 2006 - M.NET SUPER JUNIOR MINI DRAMA
  3. 2007 & 2008 - SBS EXPLORERS OF THE HUMAN BODY
  4. 2009 - CCTV STAGE OF YOUTH
  5. 2010 - MBC SUPER JUNIOR'S FORESIGHT
  6. 2011 - IMMORTAL SONG 2
  7. 2011 nganti saiki - MBC THE RADIO STAR
  8. 2012 - MBC WE GOT MARRIED (Versi Chino)

"Teater Musikal"

  1. 2011 - THE THREE MUSKETEERS MUSICAL
  2. 2012 - CATCH ME IF YOU CAN[1]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 22 Juni 2012)
  2. ^ (id)www.koreanmaniac.com(dipuntingali tanggal 22 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kyuhyun&oldid=866696"