Kwon Yuri

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yuri

Yuri ing promo LG
Latar wuri
Alias Kwon Yu-ri (권유리)
Lair 5 Desember 1989 (umur 25)
Goyang, Korea Selatan
Asal Goyang, Koréa Kidul
Génré K-pop, Dance-pop
Taun aktif 2007 (2007)–present
Label SM Entertainment
Universal Music Japan
Interscope Records
Magepokan karo Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Situs wèb http://girlsgeneration.smtown.com
Yuri
Hangeul 권유리
Alih Aksara sing disampurnakaké Gwon Yu-ri
McCune–Reischauer Kwŏn Yuri
Korean name
Hanja

Kwon Yuri inggih punika salah satunggalipun personil saking girl band Girls Generation utawi SNSD. Yuri dados urutan no 1 ing Korea kang dados artis paling imut lan gen kang paling sae. Yuri dipunpilih saking hasil survey kang dipuntindakaken dening klinik plastik ing Korea.[1]

Profil Kwon Yuri[sunting | sunting sumber]

Profil saking Kwon Yuri inggih punika:

  1. Asma Lair: Kwon Yuri
  2. Asma Tetimbalan: Yuri
  3. Tegesing Asma: Putih mlathi kang grapyak (sae ati)
  4. Asma Tetimbalan ing SNSD: Black Pearl
  5. Asma Tetimbalan Sapanunggale: Yul, Kwongul, Ggab-Yul, Black Yul, Yuree
  6. Tanggal Lair: 5 Desember 1989
  7. Gol. Gethih: AB
  8. Nginggilipun:167 cm
  9. Posisi ing SNSD: Ketua Dancer kang no kalih, pambiyantu vokal
  10. No Favorit: 18
  11. Hobi: Nari, Ballet, Main Piano, Viollin, Renang
  12. Lagu Favorit ing SNSD: Baby Baby[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)celebrity.okezone.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)
  2. ^ (id)duniabaca.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kwon_Yuri&oldid=880268"