Kwidzyn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kwidzyn
POL Kwidzyn COA.svg
Lambang Kwidzyn
POL Kwidzyn map.svg
Lokasi Kwidzyn
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 21,54 km²
Pedunung: 38 177 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kwidzyn
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kwidzyn (Jerman Marienwerder) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 38 177 jiwa.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Kwidzyn nduwèni program kutha kembar karo:

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kwidzyn&oldid=817953"