Kutha Tidore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Tidore
120px
Lambang Kutha Tidore
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Tidore.jpg
Dina Dadi: 31 Mei 2003
Walikutha: Achmad Mahifa
Wakil Walikutha: Salahuddin Adrias
Jembar
 - Total:

1.797 km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 87.056 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Tidore iku salah siji kutha ing Provinsi Maluku Lor, kutha-kutha liyane : Ternate lan liya-liyané. Jembar wilayah kutha iki ± 1.797 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Tidore ketata saking 5 kecamatan, 20 kelurahan lan 21 Désa. Kecamatan-kecamatan ing Kutha iki yaiku:

  1. Oba
  2. Oba Lor
  3. Tidore
  4. Tidore Kiduln
  5. Tidore Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Maluku Lor
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Tidore&oldid=837830"