Kutha Sorong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Sorong
120px
Lambang Kutha Sorong
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Sorong.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

805 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 Distrik
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 184.239 (2003)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Sorong iku salah siji kutha ing Provinsi Papua Kulon, Indonesia. Jembar wilayah Kutha iki ± 805 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Sorong ketata jroning 4 distrik, 24 desa/kelurahan. Distrik-distrik ing Kutha iki yaiku:

  1. Sorong
  2. Sorong Kulon
  3. Sorong Wétan
  4. Sorong Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sorong&oldid=855926"