Kutha Sabang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Sabang

Logo
Tlatah Kutha Sabang ing Aceh
Kutha Sabang is located in Indonesia
Kutha Sabang
Tlatah Kutha Sabang ing Indonesia
Coordinates: 5°50′N 95°18′E / 5.833°N 95.3°E / 5.833; 95.3
Negara Indonesia
Provinsi Aceh
Pamaréntahan
 • Walikutha Munawar Liza
Wewengkon
 • Total 118 km2 (46 sq mi)
Populasi (2008[1])
 • Total 35.220
 • Kapadhetan 300/km2 (770/sq mi)
Zona wektu WIB (UTC+7)
Kodhe tilpun +62 652
Website www.sabangkota.go.id

Kutha Sabang, punika satunggiling kuthamadya ingkang dunungipun wonten ing Pulo Weh. Sabang punika zona ékonomi bébas saka dhaérah Indonesia ingkang dumunung wonten ing paling kilèn piyambak.

  • Wiyaripun Tlatah: 200 km²
  • Pedunung,: 24.413 jiwa.
  • Provinsi: NAD

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ www.nad.go.id Jumlah Penduduk
Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sabang&oldid=816951"