Kutha Purwakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Purwakarta yakuwi sawijining kutha ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kutha iki minangka ibukutha Kabupatèn Purwakarta.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Purwakarta&oldid=864586"