Kutha Paré-Paré

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Pare-Pare
120px
Lambang Kutha Pare-Pare
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Pare-Pare.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

--- kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Pare-Pare iku salah siji kutha ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha-kutha liyané: Makassar, Palopo lan liya-liyané. Jembar wilayah Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Pare-Pare ketata jroning --- kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki antarané:

  1. Bacukiki
  2. Soreang
  3. Ujung
  4. lan liyane

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Kidul
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Paré-Paré&oldid=819786"