Kutha Majakerta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Majakerta
Lambang Kota Mojokerto.jpg
Lambang Kutha Majakerta
Motto: "---" (---)
Locator kota mojokerto.png
Dina Dadi: ---
Walikutha: H. Abdul Gani Suhartono
Wakil Walikutha: Hendro Suwono
Jembar
 - Total:

16,46 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

2 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kejawen, Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia

Kutha Majakerta iku salah siji kutha ing Jawa Wétan, jembar wilayah kutha iki ± 16,46 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

7°33' Lintang kidul lan 122°28' Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Majakerta ketata jroning 2 kecamatan, --- desa lan --- kelurahan. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Majakerta yaiku:

Ekonomi & Sosial[sunting | sunting sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Paninggalan Sajarah[sunting | sunting sumber]


Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Wétan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Majakerta&oldid=816864"