Kutha Gorontalo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Gorontalo
120px
Lambang Kutha Gorontalo
Motto: "---"
Lokasi Gorontalo Kota Gorontalo.svg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

64,79 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

6 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 138.354 (2003)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Katulik, Protestan lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Gorontalo iku ibukutha provinsi Gorontalo. Jembar wilayah kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Gorontalo ketata jroning 6 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Dungingi
  2. Kutha Barat
  3. Kutha Selatan
  4. Kutha Tengah
  5. Kutha Timur
  6. Kutha Utara

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Provinsi Gorontalo
 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Gorontalo&oldid=811980"