Kutha Depok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Depok
Lambang Kota Depok.jpg
Lambang Kutha Depok
Motto: "---"
Locator kota depok.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: Nur Mahmudi Ismail
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

200,29 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

6 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.353.000 (2003)
+/- 6.756 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Betawi, Basa Sundha lan Bahasa Indonesia

Kutha Depok iku salahsiji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wilayah kutha iki ± 200,29 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Depok ketata saking 6 kecamatan, 63 kelurahan lan desa. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Kecamatan Beji
  2. Kecamatan Cimanggis
  3. Kecamatan Limo
  4. Kecamatan Pancoranmas
  5. Kecamatan Sawangan
  6. Kecamatan Sukmajaya

Mangga Kapurih Ugi Mirsani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Barat
Kutha-kutha gedhé ing Indonésia
  Kutha Provinsi Populasi     Kutha Provinsi Populasi
1 Jakarta DKI Jakarta 9.607.787 Kutha Depok
Kutha Depok
7 Depok Jawa Kulon 1.738.570
2 Surabaya Jawa Wétan 2.765.487 8 Semarang Jawa Tengah 1.555.984
3 Bandung Jawa Kulon 2.394.873 9 Palembang Sumatra Kidul 1.455.284
4 Bekasi Jawa Kulon 2.334.871 10 Makassar Sulawesi Kidul 1.338.663
5 Medan Sumatra Lor 2.097.610 11 Tangerang Kidul Banten 1.290.322
6 Tangerang Banten 1.798.601 12 Bogor Jawa Kulon 950.334
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Depok&oldid=817457"