Kutha Bau-Bau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Bau-Bau
120px
Lambang Kutha Bau-Bau
Motto: "---"
Lokasi Sulawesi Tenggara Kota Bau-Bau.svg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Bau-Bau iku salah siji kutha ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha-kutha liyané: Kendari lan liya-liyané. Jembar wilayah Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Bau-Bau katata jroning 4 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Betoambari
  2. Bungi
  3. Sorowalio
  4. Wolio


Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Kidul-Wétan


 

Kutha Bau-Bau, Sulawesi Tenggara

Lambang Kutha Bau-Bau

Kecamatan: Betoambari | Bungi | Kokalukuna | Murhum | Sorowalio | Wolio

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Bau-Bau&oldid=811613"