Kutha Banda Acèh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
[[{{{pulo}}}]] > Aceh
Lambang {{{jeneng}}}.
Lokasi {{{jeneng}}} ing pulo {{{pulo}}}.
Motto: Saboeh Pakat Tabangun Banda
Dina dadi -
[[Walikutha]] Ir. Mawardi Nurdin, M.Eng.
Jembar 61,36
[[{{{jenis admin}}}]] {{{jumlah admin}}}
Pedunung
 -Kapadhetan
{{{pedunung}}} jiwa ([[{{{tglpend}}}]])
{{{kapadhetan}}}
Suku bangsa {{{suku}}}
Basa {{{basa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora {{{flora}}}
Fauna {{{fauna}}}
Zona wektu [[WIB]]
Kodhe tilpun {{{kodhe}}}

Situs web resmi: [www.bandaacehkota.go.id www.bandaacehkota.go.id]

Banda Aceh, kotamadya punika ibukutha: provinsi Nanggroe Aceh Darussalam. Riyin kitha puniki anami Kutaraja.

  • Wiyaripun Tlatah: 71 km²
  • Pedhunung,: 300.000 jiwa.
  • Provinsi: NAD

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Acèh
Lambang Provinsi Nanggröe Aceh Darussalam

Kabupatèn: Acèh Kulon | Acèh Kidul-Kulon | Acèh Besar | Acèh Jaya | Acèh Kidul | Acèh Singkil | Acèh Tamiang | Acèh Tengah | Acèh Kidul-wétan | Acèh Wétan | Acèh Lor | Bener Meriah | Bireuen | Gayo Lues | Nagan Raya | Pidie | Pidie Jaya | Simeulue

Kutha: Banda Acèh | Langsa | Lhokseumawe | Sabang | Subulussalam

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Banda_Acèh&oldid=803801"