Kurik, Merauke

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kurik

Peta lokasi Kecamatan Kurik
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Merauke
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Distrik Kurik iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupatèn Merauke provinsi Papua.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupatèn Merauke

Kabupatèn Merauke, Papua

Distrik: Eligobel | Jagebob | Kimaam | Kurik | Merauke | Muting | Okaba | Semangga | Sota | Tanah Miring | Ulilin

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kurik,_Merauke&oldid=811045"