Kuniaki Koiso

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kuniaki Koiso

Kuniaki Koiso (小磯 国昭 Koiso Kuniaki, 22 Maret 18803 November 1950) inggih menika Perdana Mnteri Jepang ingkang kaping-41 awit taun 22 Juli 1944 ngantos dumugi 7 April 1945.[1] Kuniaki Koiso miyos ing Prefektur Tochigi Jepang warsa 1880.[1] Panjenenganipun menika lulusan Akadhemi Tamtama Jepangh ing taun 1900 lan nglajengaken ing Paguron Inggil Perang Bangsa.[1] Panjenenganipun ngantos pikantuk pangkat jendral.[1] Karieripun sansaya minggah ing antawisipun warsa 1920 lan 1930an, nalika panjenenganipun pinitados nyepeng maneka warni jabatan militer lan pamarentahan.[1]


Saderengipun:
Hideki Tojo
Perdana Mentri Jepang
1944–1945
Dipunlajengaken:
Kantaro Suzuki

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kuniaki_Koiso&oldid=833431"