Kudhung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wikifikasi

Sedaya utawi sapérangan saking artikel punika prayogi dipun wikifikasi.

Wong wadon sing ngenakaké kudhung ing Alanya, Turki.

Kudhung utawa kerudung ting jaman saniki sampun kathah diremeni tiyang. Boten ningali sepuh nomipun engkang ngginaaken. Jaman engkang sangsaya maju menika dipun kebaki tiyang pengagem kudhung engkang kerep dipun arani jilbaber (basa gaul).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kudhung&oldid=847285"