Krzyż Wielkopolski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Krzyż Wielkopolski
POL Krzyż Wielkopolski COA.svg
Lambang Krzyż Wielkopolski
120px
Lokasi Krzyż Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krzyż Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Krzyż Wielkopolski (Jerman Kreuz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.