Krzanowice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Krzanowice
POL Krzanowice COA.svg
Lambang Krzanowice
120px
Lokasi Krzanowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krzanowice
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Krzanowice (Jerman Kranowitz, Kranstädt) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krzanowice&oldid=817858"