Krystal Jung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Krystal Jung
Jung Soo-jung
Alias Krystal
Lair 24 Oktober 1994 (umur 20)
San Francisco, California, USA
Asal Seoul, Republik Korea
Génré K-pop, dance, hip-hop
Taun aktif 2000–sekarang
Label SM Entertainment
Magepokan karo F(x)
Krystal Jung
Hangeul 크리스탈 정
Alih Aksara sing disampurnakaké Keuriseutal Jeong
McCune–Reischauer K'ŭrisŭt'al Chŏng
Jeneng lair
Hangeul
Alih Aksara sing disampurnakaké Jeong Su-jeong
McCune–Reischauer Chŏng Su-chŏng

Krystal Jung inggih punika anggota saking F(x) utawi klompok girlband saking Seoul, Korea Kidul. F(x) piyambak dipundamel dening SM Entertainment ing taun 2009. Piyambakipun inggih punika gadhahi saderek saking Jessica SNSD/Girls Generation. Piyambakipun gabung kaliyan anggota F(x) sanesipun inggih punika Victoria Song, Amber, Sulli, lan Luna.Ingkang dados ketua inggih punika Victoria. Kaliyan F(x), Krystal nate gadhahi pahargyan Cyworld Digital Music Award':Rooki of the Month September [1]

Profil Krystal Jung[sunting | sunting sumber]

  1. Asma: Krystal
  2. Asma lahir: Jung Soo Jung / Krystal Jung
  3. Tanggal lair: 24 Oktober 1994
  4. Papan lair: San Francisco
  5. Dhuwur: 165 cm
  6. Damel: Aktris, Penyanyi
  7. Basa: Inggris, Korea, Cina

Pangalaman dening Krystal Jung[sunting | sunting sumber]

  1. 2002 [CF] Lotte w / Han Ga In
  2. [CF] Yuhan Kimberly
  3. [CF] OhDdooKi Curry
  4. [CF] EO
  5. [CF] SK, LG Telecom
  6. [CF] Profesor Yoon Basa Inggris kelas
  7. 2009 [MV] SHINee "Juliette"
  8. 2010 [CF] Clean & Clear
  9. Tv series More Charming by the Day[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.wonderfulgeneration.net(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. ^ (en)www.korea-fans.com(diputnignali tanggal 7 Oktober 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krystal_Jung&oldid=855363"