Kruszwica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kruszwica
POL Kruszwica COA.svg
Lambang Kruszwica
120px
Lokasi Kruszwica
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kruszwica
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kruszwica (Jerman Kruschwitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kruszwica&oldid=817856"