Krosno Odrzańskie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Krosno Odrzańskie
POL Krosno Odrzańskie COA.svg
Lambang Krosno Odrzańskie
120px
Lokasi Krosno Odrzańskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krosno Odrzańskie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Krosno Odrzańskie (Jerman Krossen/Wislok) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krosno_Odrzańskie&oldid=817853"