Kroncong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gesang, Maestro Keroncong Indonesia

Keroncong yaiku asline tembang Jawa sing dinyanyekake kranthi dayu-dayu. Keroncong biasane disuguhake kanggo nyenengake para tamu ing jagongan utawa pesta. Saking aluse, mulane keroncong akeh disenengi wong tuwa tinimbang bocah enom sing luwih seneng aliran [[campur

[1]

Akar Keroncong
Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ditemokaké, nanging tag <references/> ora ditemokaké

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kroncong&oldid=881064"