Kowalewo Pomorskie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kowalewo Pomorskie
POL Kowalewo Pomorskie COA.svg
Lambang Kowalewo Pomorskie
POL Kowalewo Pomorskie map.svg
Lokasi Kowalewo Pomorskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kowalewo Pomorskie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kowalewo Pomorskie (Jerman Schönsee, Kreis Briesen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kowalewo_Pomorskie&oldid=817693"