Kotagedhé, Yogyakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kotagedhé

Peta lokasi Kecamatan Kotagedhé
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Yogyakarta
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---Jiwa
 - Kapadhetan --- jiwa/km2
Desa/kelurahan -/3
Gapuro ing Kotagedhe.

Kecamatan Kotagedhé iku salah siji kecamatan ing Kutha Yogyakarta.

Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Kotagedhé, Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta

Kelurahan: Rejawinangun | Prenggan | Purbayan