Koronowo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Koronowo
POL Koronowo COA.svg
Lambang Koronowo
120px
Lokasi Koronowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Koronowo
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Koronowo iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Koronowo&oldid=817897"