Konstantynów Łódzki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Konstantynów Łódzki
POL Konstantynów Łódzki COA.svg
Lambang Konstantynów Łódzki
120px
Lokasi Konstantynów Łódzki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Konstantynów Łódzki
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Konstantynów Łódzki iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.