Konstantius III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Konstantius III ing satunggiling solidus

Flavius Constantius (mangkat 2 September 421) utawi Konstantius III, punika jendral, pulitikus, lan kaisar Romawi. Panjenenganipun punika kakiyatan ing sawingkingipun tahta nalika periode 410-an, lan nalika taun 421 dados kaisar sesarengan ing Kakaisaran Romawi Kilen kaliyan Honorius.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Konstantius_III&oldid=829371"