Komplèks pagunungan Dièng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dieng iku dataran duwur ing Jawa Tengah, sing mlebu wilayah Kabupaten Banjarnegara lan Kabupaten Wanasaba. Dunungé ana ing sisih ulon komplèks Gunung Sindoro dan Gunung Sumbing.

Cathetan[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Dieng ing Wikimedia Commons.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.