Kofiau, Raja Ampat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Distrik Kofiau

Peta lokasi Kecamatan Kofiau
Provinsi Papua Kulon
Kabupatèn Raja Ampat
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Distrik Kofiau iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupaten Raja Ampat provinsi Papua Kulon.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kofiau,_Raja_Ampat&oldid=811141"