Kock

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kock
POL Kock COA.svg
Lambang Kock
120px
Lokasi Kock
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kock
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kock iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

http://www.zskock.internetdsl.pl

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kock&oldid=806812"